Бюлетин

Интерактивни бели дъски

Преглед като
Подреди по
Показвай на страница
Филтрирай по атрибут
  • Потребители
  • 2
  • 4
  • 6
  • 10
  • 16

Електромгнитна интерактивна бяла дъска IQBoard ETDK-85

Интерактивната дъска IQBoard ETDK прави лекциите, запомнящи се и ефективни. При DK серията, двама потребители могат да работят с различни инструменти едновременно, без да си пречат. Съдържанието на двамата може да бъде записвано поотделно или заедно. Възможност за имитиране функциите на мишка, влизане на дъската в режим Windows. Преден бутон за избор и преместване на страници и заден - за писане или изтриване. Функциите на всеки бутон могат да бъдат променяни Гладко и леснo писане. 14 бутона за бърз достъп от всяка страна за често използвани приложения. Трайна повърхност, против надрасквания, високa яркост, високо качество на образа и цялостно премахване на отражението от прожектора.
918.00 лв. (BGN)

Инфрачервена интерактивна бяла дъска Watchboard HCI-103 (16:9)

HCI-103 интерактивната бяла дъска използва инфраред технология за 4 потребителя. Пръст или непрозрачен предмет заменя стандартните функции на мишката: двоен клик, ляв и десен бутон, като в съчетание с Watchboard софтуера се постига интерактивност в образователните функции. Подходяща е за всички видове класни стаи, конференции с отдалечен достъп на връзката, зали за обучение и т.н. Основни предимства: Инфраред технология с висока прецизност на калибриране, невлияеща се от светлината. Интегриран дизайн: вградени говорители 32W и клип за безжичен микрофон (2.4GHz), както и съвместяването на кабелите за говорителите и бялата дъска в едно. Модулен дизайн: инфраред рамката и дъската могат лесно да се съединяват и разделят. Подсигурена кутия за стилусите: лесен за ползване и съхранение. Удобни предифинирани шорткъта по 19 бр. от двете страни. Едновременна работа на до 4 потребителя.
3 386.40 лв. (BGN)

Инфраред интерактивна бяла дъска Watchboard HCIP-120 (16:9)

HCIP-120 интерактивната бяла дъска използва инфраред технология. Пръст или непрозрачен предмет заменя стандартните функции на мишката: двоен клик, ляв и десен бутон, като в съчетание с Watchboard софтуера се постига интерактивност в образователните функции. Подходяща е за всички видове класни стаи, конференции с отдалечен достъп на връзката, зали за обучение и т.н. Основни предимства: - инфраред технология с висока прецизност на калибриране, невлияеща се от светлината. - поддържа до 4 потребителя; - заден капак от галванизирана ламарина.
3 415.20 лв. (BGN)

Инфраред интерактивна бяла дъска Watchboard HCIP-130 (16:9)

HCIP-130 интерактивната бяла дъска използва инфраред технология. Пръст или непрозрачен предмет заменя стандартните функции на мишката: двоен клик, ляв и десен бутон, като в съчетание с Watchboard софтуера се постига интерактивност в образователните функции. Подходяща е за всички видове класни стаи, конференции с отдалечен достъп на връзката, зали за обучение и т.н. Основни предимства: - инфраред технология с висока прецизност на калибриране, невлияеща се от светлината. - поддържа до 4 потребителя; - заден капак от галванизирана ламарина.
3 616.80 лв. (BGN)

Мултитъч инфраред интерактивна бяла дъска Watchboard HCI-69 (4:3)

HCI-69 интерактивната бяла дъска използва инфраред технология. Пръст или непрозрачен предмет заменя стандартните функции на мишката: двоен клик, ляв и десен бутон, като в съчетание с Watchboard софтуера се постига интерактивност в образователните функции. Подходяща е за всички видове класни стаи, конференции с отдалечен достъп на връзката, зали за обучение и т.н. Основни предимства: Инфраред технология с висока прецизност на калибриране, невлияеща се от светлината. Интегриран дизайн: позволява вграждането на говорителите и безжичния микрофон (2.4GHz), както и съвместяването на кабелите за говорителите и бялата дъска в едно. Модулен дизайн: инфраред рамката и дъската могат лесно да се съединяват и разделят. Подсигурена кутия за стилуса: лесен за ползване и съхранение.
1 620.00 лв. (BGN)

Мултитъч инфраред интерактивна бяла дъска Watchboard HCI-96 (16:9)

HCI-96 интерактивната бяла дъска използва инфраред технология за 4 потребителя. Пръст или непрозрачен предмет заменя стандартните функции на мишката: двоен клик, ляв и десен бутон, като в съчетание с Watchboard софтуера се постига интерактивност в образователните функции. Подходяща е за всички видове класни стаи, конференции с отдалечен достъп на връзката, зали за обучение и т.н. Основни предимства: Инфраред технология с висока прецизност на калибриране, невлияеща се от светлината. Интегриран дизайн: вградени говорители 32W и клип за безжичен микрофон (2.4GHz), както и съвместяването на кабелите за говорителите и бялата дъска в едно. Модулен дизайн: инфраред рамката и дъската могат лесно да се съединяват и разделят. Подсигурена кутия за стилусите: лесен за ползване и съхранение. Удобни предифинирани шорткъта по 19 бр. от двете страни. Едновременна работа на до 4 потребителя.
2 928.00 лв. (BGN)

Мултитъч инфраред интерактивна бяла дъска Watchboard HCIP-85-4 (4:3)

HCIP-85-4 интерактивната бяла дъска използва инфраред технология. Пръст или непрозрачен предмет заменя стандартните функции на мишката: двоен клик, ляв и десен бутон, като в съчетание с Watchboard софтуера се постига интерактивност в образователните функции. Подходяща е за всички видове класни стаи, конференции с отдалечен достъп на връзката, зали за обучение и т.н. Основни предимства: - инфраред технология с висока прецизност на калибриране, невлияеща се от светлината. - по 19 удобни за ползване "hot keys" от двете страни; - поддържа до 4 потребителя да докосват и пишат едновременно; - заден капак от галванизирана ламарина.
1 323.60 лв. (BGN)

Инфраред мултитъч интерактивна бяла дъска Watchboard HCI-Q-70 (4:3)

Инфраред интерактивна бяла дъска за 4 потребители.Пръст или непрозрачен предмет заменя стандартните функции на мишката: двоен клик, ляв и десен бутон, като в съчетание с Watchboard софтуера се постига интерактивност в образователните функции. Специално разработен модел за работа с деца в детски градини, начални училища и детски кътове, благодарение на заоблените ъгли на дъската.
1 099.20 лв. (BGN)