Бюлетин

Проектори

Преглед като
Подреди по
Показвай на страница
Филтрирай по атрибут
  • Лампа/LED/Лазер живот (часове) - нормален режим
  • 20000
  • 4000
  • 4500
  • Технология
  • DLP
  • Съотношение
  • 4:3

IQ лазерен проектор S450

IQ ултра късофокусен проектор S450, с лазерен източник на свелина, предлага изключително цветово възпроизвеждане, гарантира минимум 20000 часа работа, без необходимост разходи по обслужването. Подходящ е както за обучение, така и за бизнес. Чрез наличния USB порт можете веднага да визуализирате вашите офис файлове, картинки, видео и др. Лазерният източник на светлина гарантира точно цветово възпроизвеждане (до 82% от Adobe) и детайлна картина. 3D DLP технологията в съчетание с HDMi 1.4a порта Ви дава възможност да се насладите на 3D визуализацията. Благодарение на ултра късофокусния обектив се скъсява прожекционното разстояние до 0.6м и предлага изображение от 85" до 112". Опционално се предлага IR писалка (стилъс) и тъч кутия, които ще добавят мулти тъч интерактивност и ще го превърнат в интерактивна бяла дъска. Благодарение на лазерния източник на светлина проектора е готов за работа почти веднага след включването му и не е необходимо да се изчаква преди да се изключи. Модела предлага изключително голяма гама от интерфейси за връзка: HDMI1.4a x2, VGA-in, VGA-out, Audio in, Audio Out, RJ-45, Mini-Jack in, Mic, и др..
$2232.58 (USD)

IQ лазерен проектор S600 (16:6)

IQ ултра късофокусен проектор S600 (16:6), с лазерен източник на свелина, предлага изключително цветово възпроизвеждане, гарантира минимум 20000 часа работа, без необходимост разходи по обслужването. Подходящ е както за обучение, така и за бизнес. Чрез наличния USB порт можете веднага да визуализирате вашите офис файлове, картинки, видео и др. Лазерният източник на светлина гарантира точно цветово възпроизвеждане (до 82% от Adobe) и детайлна картина. 3D DLP технологията в съчетание с HDMi 1.4a порта Ви дава възможност да се насладите на 3D визуализацията. Благодарение на ултра късофокусния обектив се скъсява прожекционното разстояние до 0.6м и предлага изображение от 120" до 140". Опционално се предлага IR писалка (стилъс) и тъч кутия, които ще добавят мулти тъч интерактивност и ще го превърнат в интерактивна бяла дъска. Благодарение на лазерния източник на светлина проектора е готов за работа почти веднага след включването му и не е необходимо да се изчаква преди да се изключи. Модела предлага изключително голяма гама от интерфейси за връзка: HDMI1.4a x2, VGA-in, VGA-out, Audio in, Audio Out, RJ-45, Mini-Jack in, Mic, и др..
$4114.26 (USD)

IQ лазерен проектор S600 (16:9)

IQ ултра късофокусен проектор S600 (16:9), с лазерен източник на свелина, предлага изключително цветово възпроизвеждане, гарантира минимум 20000 часа работа, без необходимост разходи по обслужването. Подходящ е както за обучение, така и за бизнес. Чрез наличния USB порт можете веднага да визуализирате вашите офис файлове, картинки, видео и др. Лазерният източник на светлина гарантира точно цветово възпроизвеждане (до 82% от Adobe) и детайлна картина. 3D DLP технологията в съчетание с HDMi 1.4a порта Ви дава възможност да се насладите на 3D визуализацията. Благодарение на ултра късофокусния обектив се скъсява прожекционното разстояние до 0.6м и предлага изображение от 87" до 102". Опционално се предлага IR писалка (стилъс) и тъч кутия, които ще добавят мулти тъч интерактивност и ще го превърнат в интерактивна бяла дъска. Благодарение на лазерния източник на светлина проектора е готов за работа почти веднага след включването му и не е необходимо да се изчаква преди да се изключи. Модела предлага изключително голяма гама от интерфейси за връзка: HDMI1.4a x2, VGA-in, VGA-out, Audio in, Audio Out, RJ-45, Mini-Jack in, Mic, и др..
$4621.79 (USD)

Проектор Ricoh PJ X2150

Ricoh PJ X2150 е многофункционален проектор, който е идеален за представяне на малките детайли, като например електронни таблици в Excel, в заседателни зали и класни стаи. Универсалното устройството предлага детайлна и ясна картина и с ниската си тегло от 2,37 кг. е лесно за носене и употреба. Проекторът предлага впечатляващо прожекционно разстояние от 13.1 метра. Затова винаги имате страхотна картина, независимо дали използвате проектора в конферентна зала, зала за лекции или друго пространство.
$658.69 (USD)

Късофокусен проектор Ricoh PJ K360

Ricoh PJ K360 притежава уникалната технология NCE на Ricoh. Тази технология увеличава качеството на картината, чрез хардуерно и софтуерно управление на цветовете. Това гарантира, че на прожекционния екран ще бъдат възпроизведени естествени и реални цветове, без загуба на тяхната плътност. NCE технологията позволява чрез цветната корекция и компенсация значително да се подобри цветовото възпроизвеждане (gamut coverage) за основните три цвята - червен / зелен / син, като в същото време добавя жълт, магента и циан, създавайки естествени цветове и кристална картина. Чрез high-definition видеото може да се пресъздадът великолепни видео ефекти, давайки в ръцете на преподавателя атрактивно средство да грабне и задържи вниманието на студентите, спомагащо за обучението в класната стая.
$780.44 (USD)