Бюлетин

Стойки и стендове

Преглед като
Подреди по
Показвай на страница

Фиксирана стойка за таван за проектори Ligra Universal Pro 504351

Дори когато проекторът е монтиран, поддържащите устройства Universal Pro предлагат минимална контактна повърхност с проектора, основен аспект, който гарантира правилното проветряване на устройството.   Технологията "фина настройка" предлага разширени функционални възможности за разполагане, които позволяват регулирането на наклона по различни оси, дори когато проекторът е монтиран. Това е ценна функция за спестяване на време и прави универсалната поддръжка перфектна, особено ако предвиждаме замяната на проектора в бъдеще.   Фиксиращите рамена са съчленени и телескопични, така че да могат да се поберат на практически всякакъв тип проектор.
$51.30 (USD)

Мобилен електрически стенд за интерактивни дъски Watchboard STE

Електрическият повдигащ стенд е мобилен и мултифункционален, интегриращ в себе си стойка за интерактивна бяла дъска, носещи рамене за проектор и поставка за лаптоп. Чрез дистанционото управление лесно се настройва желаната височина на бялата дъска. Може да се използва за различни по размери бели дъски и дисплеи. Носещо рамо за проектора с лесно променящи се ъгъл и разстояние спрямо дъската. Повдигащ механизъм, предвиден да се спуска до обща височина от 2 m, даващо възможност да се преминава през врати, улеснявайки по този начин и транспортирането на системата. Прибиращо се рамо за монтиране на лаптоп или таблет. Централна контролна система, управляваща проектора, компютъра, говорителите, повдигането на бялата дъска. Бутоните за управление са разположени от горната страна на прибиращото се рамо за лаптоп. Осигурява достатъчно пространство на задната страна на стенда за раполагане на компютър, принтер, захранване (UPS) или каквото и да е друго оборудване. Скрито окабеляване, даващо сигурност и удобство за работа.
$1552.68 (USD)

Рамо за късофокусен проектор Watchboard STG

Рамото за късофокусния проектор е самостоятелен продукт със съвременна визия. Произведен е от висококачествена алуминиева сплав, даваща изключителна здравина и лекота, както и лесен монтаж. Разстоянието между лещата на проектора и дъската може да се регулира в диапазона 0,8 – 1,2 m. Захващащият механизъм позволява инсталиранетo на голямо разнообразие от марки и модели мултимедийни проектори.
$184.68 (USD)

Телескопична стойка за таван за проектори Ligra Universal Pro 504353

Стойка за таванен монтаж на проектор с регулируема разстояние от 75см. до 125см. Дори когато проекторът е монтиран, поддържащите устройства Universal Pro предлагат минимална контактна повърхност с проектора, основен аспект, който гарантира правилното проветряване на устройството.   Технологията "фина настройка" предлага разширени функционални възможности за разполагане, които позволяват регулирането на наклона по различни оси, дори когато проекторът е монтиран. Това е ценна функция за спестяване на време и прави универсалната поддръжка перфектна, особено ако предвиждаме замяната на проектора в бъдеще.   Фиксиращите рамена са съчленени и телескопични, така че да могат да се поберат на практически всякакъв тип проектор.
$58.14 (USD)

Телескопична стойка за таван за проектори Ligra Universal Pro 504352

Стойка за таванен монтаж на проектор с регулируема разстояние от 45см. до 65см. Дори когато проекторът е монтиран, поддържащите устройства Universal Pro предлагат минимална контактна повърхност с проектора, основен аспект, който гарантира правилното проветряване на устройството.   Технологията "фина настройка" предлага разширени функционални възможности за разполагане, които позволяват регулирането на наклона по различни оси, дори когато проекторът е монтиран. Това е ценна функция за спестяване на време и прави универсалната поддръжка перфектна, особено ако предвиждаме замяната на проектора в бъдеще.   Фиксиращите рамена са съчленени и телескопични, така че да могат да се поберат на практически всякакъв тип проектор.
$54.72 (USD)

Телескопична стойка за стена за късофокусен проектори Ligra Alu Pro 604622RW

Стена за проектор с телескопично рамо от 65 до 125 см. Лека опора за стена, елегантен дизайн, изработена от алуминий, телескопична. Идеален за използване с интерактивна бяла дъска на IWB и видеопрожектор с късо хвърляне или ултразвук; Възможно е да регулирате ъгъла на наклон на видеопрожектора за оптимална производителност на проекцията. Платката за монтаж на стена е скрита от пластмасов капак, осигурява солидна стена, закрепена към опората и проектора. Рамото е проектирано с управление на вътрешните кабели за по-добра защита.
$99.18 (USD)

Мобилен повдигащ балансиран стенд Watchboard STP

Ръчния повдигащ стенд е мобилен и мултифункционален, интегриращ в себе си станд за интерактивна бяла дъска и носещо рамо за проектор. Ръчно лесно се настройва желаната височина на бялата дъска. Благодарение на самобалансиращата се система и висококачествената метална конструкция цялото оборудване остава стабилно и леко за предвижване. Може да се използва за различни по размери бели дъски.
$1576.62 (USD)

Мобилен повдигащ стенд Watchboard STM

Повдигащият стенд STM е мобилен и мултифункционален, интегриращ в себе си стойка за интерактивна бяла дъска и носещо рамо за проектор. Ръчно лесно се настройва желаната височина на бялата дъска. Благодарение на висококачествената метална конструкция цялото оборудване остава стабилно и леко за придвижване. Може да се използва за различни по размери бели дъски. Скрито окабеляване, даващо сигурност и удобство за работа.
$978.12 (USD)