Бюлетин

Ligra

Преглед като
Подреди по
Показвай на страница

Фиксирана стойка за таван за проектори Ligra Universal Pro 504351

Дори когато проекторът е монтиран, поддържащите устройства Universal Pro предлагат минимална контактна повърхност с проектора, основен аспект, който гарантира правилното проветряване на устройството.   Технологията "фина настройка" предлага разширени функционални възможности за разполагане, които позволяват регулирането на наклона по различни оси, дори когато проекторът е монтиран. Това е ценна функция за спестяване на време и прави универсалната поддръжка перфектна, особено ако предвиждаме замяната на проектора в бъдеще.   Фиксиращите рамена са съчленени и телескопични, така че да могат да се поберат на практически всякакъв тип проектор.
90.00 лв. (BGN)

Телескопична стойка за таван за проектори Ligra Universal Pro 504353

Стойка за таванен монтаж на проектор с регулируема разстояние от 75см. до 125см. Дори когато проекторът е монтиран, поддържащите устройства Universal Pro предлагат минимална контактна повърхност с проектора, основен аспект, който гарантира правилното проветряване на устройството.   Технологията "фина настройка" предлага разширени функционални възможности за разполагане, които позволяват регулирането на наклона по различни оси, дори когато проекторът е монтиран. Това е ценна функция за спестяване на време и прави универсалната поддръжка перфектна, особено ако предвиждаме замяната на проектора в бъдеще.   Фиксиращите рамена са съчленени и телескопични, така че да могат да се поберат на практически всякакъв тип проектор.
102.00 лв. (BGN)

Телескопична стойка за таван за проектори Ligra Universal Pro 504352

Стойка за таванен монтаж на проектор с регулируема разстояние от 45см. до 65см. Дори когато проекторът е монтиран, поддържащите устройства Universal Pro предлагат минимална контактна повърхност с проектора, основен аспект, който гарантира правилното проветряване на устройството.   Технологията "фина настройка" предлага разширени функционални възможности за разполагане, които позволяват регулирането на наклона по различни оси, дори когато проекторът е монтиран. Това е ценна функция за спестяване на време и прави универсалната поддръжка перфектна, особено ако предвиждаме замяната на проектора в бъдеще.   Фиксиращите рамена са съчленени и телескопични, така че да могат да се поберат на практически всякакъв тип проектор.
96.00 лв. (BGN)

Телескопична стойка за стена за късофокусен проектори Ligra Alu Pro 604622RW

Стена за проектор с телескопично рамо от 65 до 125 см. Лека опора за стена, елегантен дизайн, изработена от алуминий, телескопична. Идеален за използване с интерактивна бяла дъска на IWB и видеопрожектор с късо хвърляне или ултразвук; Възможно е да регулирате ъгъла на наклон на видеопрожектора за оптимална производителност на проекцията. Платката за монтаж на стена е скрита от пластмасов капак, осигурява солидна стена, закрепена към опората и проектора. Рамото е проектирано с управление на вътрешните кабели за по-добра защита.
174.00 лв. (BGN)