Бюлетин

Ligra

Преглед като
Подреди по
Показвай на страница

Фиксирана стойка за таван за проектори Ligra Universal Pro 504351

Дори когато проекторът е монтиран, поддържащите устройства Universal Pro предлагат минимална контактна повърхност с проектора, основен аспект, който гарантира правилното проветряване на устройството.   Технологията "фина настройка" предлага разширени функционални възможности за разполагане, които позволяват регулирането на наклона по различни оси, дори когато проекторът е монтиран. Това е ценна функция за спестяване на време и прави универсалната поддръжка перфектна, особено ако предвиждаме замяната на проектора в бъдеще.   Фиксиращите рамена са съчленени и телескопични, така че да могат да се поберат на практически всякакъв тип проектор.
£39.06 (GBP)

Телескопична стойка за таван за проектори Ligra Universal Pro 504353

Стойка за таванен монтаж на проектор с регулируема разстояние от 75см. до 125см. Дори когато проекторът е монтиран, поддържащите устройства Universal Pro предлагат минимална контактна повърхност с проектора, основен аспект, който гарантира правилното проветряване на устройството.   Технологията "фина настройка" предлага разширени функционални възможности за разполагане, които позволяват регулирането на наклона по различни оси, дори когато проекторът е монтиран. Това е ценна функция за спестяване на време и прави универсалната поддръжка перфектна, особено ако предвиждаме замяната на проектора в бъдеще.   Фиксиращите рамена са съчленени и телескопични, така че да могат да се поберат на практически всякакъв тип проектор.
£44.27 (GBP)

Телескопична стойка за таван за проектори Ligra Universal Pro 504352

Стойка за таванен монтаж на проектор с регулируема разстояние от 45см. до 65см. Дори когато проекторът е монтиран, поддържащите устройства Universal Pro предлагат минимална контактна повърхност с проектора, основен аспект, който гарантира правилното проветряване на устройството.   Технологията "фина настройка" предлага разширени функционални възможности за разполагане, които позволяват регулирането на наклона по различни оси, дори когато проекторът е монтиран. Това е ценна функция за спестяване на време и прави универсалната поддръжка перфектна, особено ако предвиждаме замяната на проектора в бъдеще.   Фиксиращите рамена са съчленени и телескопични, така че да могат да се поберат на практически всякакъв тип проектор.
£41.66 (GBP)

Телескопична стойка за стена за късофокусен проектори Ligra Alu Pro 604622RW

Стена за проектор с телескопично рамо от 65 до 125 см. Лека опора за стена, елегантен дизайн, изработена от алуминий, телескопична. Идеален за използване с интерактивна бяла дъска на IWB и видеопрожектор с късо хвърляне или ултразвук; Възможно е да регулирате ъгъла на наклон на видеопрожектора за оптимална производителност на проекцията. Платката за монтаж на стена е скрита от пластмасов капак, осигурява солидна стена, закрепена към опората и проектора. Рамото е проектирано с управление на вътрешните кабели за по-добра защита.
£75.52 (GBP)